Op zoek naar advies?
Zeeland Zonkracht is uw specialist voor zonnepanelen en zonneboilers. Wij adviseren u graag over onze producten en mogelijkheden.
0113-785295 | info@zeelandzonkracht.nl

Montage


           

Een goed montagesysteem voor uw zonnesysteem is zeer belangrijk. Door externe invloeden, denk aan hagel, wind en zout, moet dit systeem altijd voldoen aan hoogwaardige kwaliteitseisen. Zeeland Zonkracht werkt met Solarstell en Solarslide. Door onze directe contacten met de fabriek kunnen wij in bijzondere situaties ook altijd inspringen op de wens en behoefte van de klant.
Onze standaard montagesystemen hebben een fabrieksgarantie van 20 jaar en zijn hierdoor zeer betrouwbaar; ook op langere termijn bent u gegarandeerd van een goede werking. De systemen worden in Duitsland getest op werking en betrouwbaarheid.

Onze montagesystemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben zichzelf al meerdere jaren bewezen als een stabiele en betrouwbare factor.
Onze pakketten worden standaard geleverd met deze systemen. Ook indien u extra componenten wenst, dan kunt u deze bestellen via onze webshop.
Wij leveren de platdaksystemen uit onze webshop zonder ballast (contragewicht om wegwaaien van de panelen te vermijden). U moet rekenen dat de ballast per paneel (afhankelijk van het systeem) ongeveer 50 kg bedraagt.
Vooral met zwakkere daken kan dit voor een problemen zorgen.

Om dakbelasting te verminderen kan (tegen meerprijs) gebruik gemaakt worden van speciale afschermplaten of de oost-west opstelling. Bij de oost-west opstelling moet u minimaal een omvormer hebben met 2 mpp trackers of gebruik maken van meerdere omvormers.
Voor informatie over een oost-west opstelling kunt u met ons contact opnemen.

 
Zeeland Zonkracht, expert in zonne-energie
Zeeland Zonkracht is uw specialist in het adviseren en installeren van zonnepanelen en zonneboilers. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten zijn wij het aangewezen bedrijf voor de aanschaf van zonne-energie systemen. Wij staan altijd voor u klaar met een passende oplossing!
Postadres:
Berkellaan 8
4417 DJ Hansweert
Magazijn / werkplaats:
Oostpolderweg 12
4413 NN Krabbendijke
Contact:
Telefoon: 0113-785295
E-mail: info@zeelandzonkracht.nl