Op zoek naar advies?
Zeeland Zonkracht is uw specialist voor zonnepanelen en zonneboilers. Wij adviseren u graag over onze producten en mogelijkheden.
0113-785295 | info@zeelandzonkracht.nl

Zonne energie


zonnepaneel zonneboiler
Zonne-energie is er altijd en overal. En niet geheel onbelangrijk: deze energie is gratis! De hele wereld wordt beïnvloed door het gebruik van fossiele brandstoffen die ervoor zorgen dat wij de wereld verbruiken in plaats van gebruiken. Wij kunnen u een oplossing bieden om onze wereld weer een stukje groener te maken.

Ook financieel is het investeren in een zonne-installatie aantrekkelijk.
Doordat onze componenten hoge fabrieksgaranties hebben, weet u zeker dat u een veilige investering doet.

BTW TERUG VOOR PARTICULIEREN
Voor particulieren is er op dit moment een regeling waarbij u uw BTW terug kunt krijgen via de belastingdienst. U kunt dit eenvoudig zelf regelen. Indien u van deze regeling gebruik wenst te maken, voorzien wij u graag van de benodigde documenten.BELASTINGVOORDEEL MKB
Bedrijven hebben nóg een groter voordeel bij de aanschaf van een zonne-installatie. Doordat de overheid duurzaamheid wil stimuleren is er een Energie InvesteringsAftrek (EIA) mogelijk van 41,5%. Indien hiernaast gekeken wordt naar de combinatie met afschrijvings- en investeringsaftrek gaat de zon vanzelf harder schijnen.SUBSIDIE-REGELING GROOTVERBRUIKERS
Grootverbruikers zijn klanten die met meer dan 3x80A zijn aangesloten op het elektriciteitnet. Voor deze bedrijven gelden dezelfde voordelen als bij bedrijven aangegeven.
Doordat de stroomprijs voor de grootverbruikers lager ligt, heeft de overheid de regeling SDE in het leven geroepen. Hierbij worden in bepaalde aanmeldperiodes de kosten per kWh aangevuld naar een bepaald bedrag.
De aanvragen van de SDE zijn inmiddels vergeven, maar wij raden u aan dit toch te doen. Indien bedrijven terugkomen op gebruik van de regeling, zal het gereserveerde bedrag terug gaan in de SDE subsidiepot.
 
Zeeland Zonkracht, expert in zonne-energie
Zeeland Zonkracht is uw specialist in het adviseren en installeren van zonnepanelen en zonneboilers. Voor zowel particulieren als zakelijke klanten zijn wij het aangewezen bedrijf voor de aanschaf van zonne-energie systemen. Wij staan altijd voor u klaar met een passende oplossing!
Postadres:
Berkellaan 8
4417 DJ Hansweert
Magazijn / werkplaats:
Oostpolderweg 12
4413 NN Krabbendijke
Contact:
Telefoon: 0113-785295
E-mail: info@zeelandzonkracht.nl